Odkud byl alejandro vargas jr?

Alejandro Vargas Jr., of Bakersfield, byl podle předchozích zpráv sražen autem poté, co se on a tři dospívající přátelé pokusili přeběhnout ulici, aby potlačili provoz.

Kde se narodil Alejandro Vargas Jr?

Alejandro "Ale" Vargas se narodil 20. září 2005 v Bakersfield, Kalifornie a zemřel 30. června 2019 v Bakersfield v Kalifornii a je v péči Hillcrest Memorial Park and Mortuary.

Kde byl zasažen Alejandro Vargas Jr?

(KGET) – Ve čtvrtek uplynuly dva roky od chvíle, kdy byl zabit 13letý Alejandro Vargas Jr. poté, co ho srazilo auto. na svém skateboardu ve východním Bakersfieldu. Rodina a přátelé se včera večer sešli, aby na chlapce vzpomněli. Vargasova matka Josefina Rosel říká, že byl hvězdou sociálních sítí, která milovala život a svůj skateboard.

Co je Alejandro Vargas Jr Instagram?

Alejandro Vargas Jr (@aritzalanda2020) • Fotky a videa na Instagramu.

Kdo zastřelil Alejandra Vargase Martineze?

Deandre Florence, 19, a Denim Williams, 16, jsou podezřelí z loupeže a zastřelení 15letého Alejandra na ulici Waldo kolem 6:30 18. prosince 2018, uvedl ve středu detektiv zabití úřadu šerifa Orange County Brian Savelli. Florence byla zatčena v březnu na základě obvinění ze zločinu vraždy způsobené Denimovou smrtí.

Jak starý je Alejandro Vargas?

The 13letý byl identifikován jako Alejandro Vargas Jr. Byl zasažen asi v 19 hodin. na Niles Street na Park Drive 30. června, podle kalifornské dálniční hlídky.